Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Campagnevideo ‘Wij Zijn IJburg’ vandaag in première op YouTube
Campagne

Campagnevideo ‘Wij Zijn IJburg’ vandaag in première op YouTube

Nog net voor de lockdown heeft Dynamo Jongeren in het kader van eindejaar en het verbod op vuurwerk op IJburg een video gemaakt met de titel Wij Zijn IJburg. Op donderdag 17 december 14:00 is de video op het YouTube kanaal Youngsterdam in Première gegaan.

De video is gemaakt om jongeren op een positieve manier beïnvloeden met betrekking tot het vuurwerk verbod. Naast het vuurwerkverbod is er ook aandacht voor talentonwikkeling, wonen op IJburg en de wensen voor een beter en gezond 2021. Een video met een serieuze boodschap, maar ook met hoop voor de toekomst!

 

“Jongeren hebben juist nu te maken met veel teleurstellingen. Ze worden extra hard getroffen door de lockdown. Het is begrijpelijk dat dit frustreert. We willen hen behoeden voor het maken van de verkeerde keuzes en te motiveren om het rustig te houden op hun IJburg. Deze video wil daar aan bijdragen”, aldus Oscar Bodelier, teamleider Dynamo Jongeren.

 

Bekende IJburgers

In de video komen meerdere ‘bekende IJburgers’ aan het woord. Waaronder medewerkers van Youthside, IJtopia, Girls Forward, de Politie, SK Coaching, Stichting Aanpak Overlast Amsterdam

en oliebollenkraam Biolicious. Zij hebben allen een persoonlijke boodschap voor de jongeren uit IJburg ingesproken.

 

De video is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Oost.

Film & Montage: Sweet Visuals

 

De video is hieronder te bekijken.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!