Terug
Terug

Coaching jongvolwassenen

Dynamo Jongeren biedt doormiddel van gratis coaching jongvolwassen hulp of extra ondersteuning. Dit doen we samen met onze jongerencoaches. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en verder te ontdekken. Ben je zelf op zoek naar coaching in Amsterdam. Meld je dan direct aan.

Coaching jongvolwassenen

Bij Dynamo bieden we coaching aan alle jongvolwassenen in Amsterdam. Volwassen worden gaat met vallen en opstaan. Een jongerencoach kan je helpen op je weg naar volwassenheid. Zo word je extra begeleid of ondersteund op de momenten dat je dat nodig hebt. Dit kan je leven veranderen. Zo kan het vervelende situaties verbeteren of oplossen, heb je iemand waarbij je met al je vragen terecht kan en iemand die je kan vertrouwen.

Coaching voor jongvolwassenen bij Dynamo

Bij Dynamo bieden we coaching aan alle jongvolwassenen in Amsterdam. Dit doen we samen met onze jongerencoaches. Zij bieden jongeren hulp bij de weg naar volwassenheid, wat betekent dat je zelfstandig bent en verstandige keuzes kunt maken. Misschien voel jij je niet thuis in de samenleving, ben je onzeker of mis je thuis soms de steun die je nodig hebt. Op dit soort momenten staan de jongerencoaches van Dynamo Jongeren voor je klaar. Samen wordt er dan gezocht naar een verbetering of oplossing van de huidige situatie. Je bent daarbij ook niet de enige die wat extra ondersteuning van ons krijgt. Door je bij Dynamo Jongeren aan te sluiten kom je dus ook weer in contact met andere jonge bewoners van Amsterdam. Met een beetje geluk hou je er nog wat nieuwe vrienden of vriendinnen aan over.

Coaching voor jongvolwassenen bij Dynamo

Gratis coaching

Omdat we ons bij Dynamo Jongeren sterk maken voor de jongeren in Amsterdam, is het coachen van jongeren tot 23 jaar gratis. Wij geloven er namelijk in dat iedereen een plek in de samenleving verdient en de kans om hier actief aan deel te nemen. Nou kan je gratis bij ons terecht voor hulp en ondersteuning. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten en huiswerkbegeleiding voor jongeren. Hiervoor kan wel een kleine bijdrage worden gevraagd.

 

Voor wie is onze jongerencoaching?

Onze jongerencoaches staan klaar voor alle jongeren in Amsterdam die behoefte hebben aan extra ondersteuning op de weg naar volwassenheid. Of het nou gaat om een moeilijke thuissituatie, problemen in de socialere sferen of iets anders waardoor jij moeilijk jouw draai in de samenleving kan vinden: Dynamo staat voor je klaar.

 

Hoe helpen wij jongeren met coaching?

Bij Dynamo kunnen alle Amsterdamse jongeren terecht voor hulp en ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld door binnen te stappen in één van onze jongerencentra. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten voor jongeren, waarbij je ook gecoacht wordt. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van jongerencoaching? Lees dan snel verder.

Info en advies

Heb je een vraag of wil je ergens advies over? Dan is Dynamo Info & Advies dé plek in Amsterdam-Oost waar je met al je vragen terecht kunt. Je kan hier gratis informatie en advies krijgen over verschillende onderwerpen en thema’s. Denk bijvoorbeeld aan vragen over geld, drugs, verslaving, stage, wonen, seksualiteit, school, social media en nog veel meer. Onze jongerenwerkers luisteren graag naar je en kijken samen met jou naar welke oplossing of advies daar het beste bij past. Daarnaast werken we ook nauw samen met andere organisaties in de buurt, waardoor we je snel kunnen doorschakelen naar een eventueel coachingstraject of andere hulpverlening. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met jou. Dus wil je iets vragen of heb je advies nodig. Bekijk dan de Info & Advies pagina voor direct contact met één van onze jongerenwerkers of loop binnen tijdens een inloopspreekuur in één van onze jongerencentra.

 

Activiteiten voor jongeren

Bij Dynamo kan je naast voor informatie en advies, ook bij ons terecht voor diverse activiteiten waarbij je gecoached wordt. In een grote stad als Amsterdam is er veel te beleven, maar wij hebben als doel onze hoofdstad nog leuker te maken. Ons team organiseert een tal van leuke activiteiten voor jongeren van verschillende leeftijden. Deze kunnen buiten plaatsvinden of in een buurthuis in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan interessante workshops, handige trainingen en gezellige events. Alles zodat jij zoveel mogelijk uit je tijd als jonge inwoner van Amsterdam kunt halen. En dat doen we niet alleen voor jongvolwassenen, maar ook voor jongere inwoners. Zo is Dynamo Junior er voor alle kinderen van 10 tot 14 jaar. Benieuwd naar wat we zo allemaal organiseren voor jou? Hieronder lichten we enkele van onze activiteiten uit.

Talentontwikkeling

Dynamo Jongeren gelooft dat iedereen wel ergens in uitblinkt. Daarom bieden we jou de kans om jouw verborgen talent te ontdekken. Dit doen we met de ondersteuning die je hiervoor nodig hebt op het gebied van talent ontwikkeling. Omdat wij dit erg belangrijk vinden, gaan we samen op zoek naar jouw talent. Wie weet ben je wel een ster in de keuken, heb je de droom om je eigen muziek te produceren in een professionele studio of ben je op zoek naar de juiste sport. Wat je talent ook is, wij gaan er samen met jou naar op zoek. En heb je je talent gevonden? Dan helpen we je natuurlijk ook deze verder te ontwikkelen. Met een beetje mazzel blink jij straks uit in een bepaalde activiteit en kan je van je hobby zelfs je werk maken. Wacht dus niet langer en ontdek je talent met Dynamo!

Huiswerkbegeleiding

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Amsterdam? Ook dan ben je bij Dynamo aan het juiste adres. Met ons programma GOOD4U bieden we huiswerkondersteuning, Cito training, werken we aan je zelfvertrouwen en leren we debatteren. Alles staat in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling en daarom krijgen alle jongeren coaching en begeleiding op maat. Dus ben je op zoek naar ondersteuning bij jouw huiswerk of zoek je een plek om rustig te werken. Dan is GOOD4U er voor jou!

Huiswerkbegeleiding

Sporten voor jongeren

Wij vinden de gezondheid van jongeren ontzettend belangrijk en daarom organiseren we ook verschillende sporten voor jongeren in Amsterdam. Met ons brede aanbod zit er altijd wel iets tussen wat je leuk vindt. En daarbij is het ook nog eens goed voor je gezondheid. Zo organiseren we verschillende sportactiviteiten zoals kickbokslessen, zaalvoetbal of dansles. En weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? Dan is Sport Mix weer perfect voor jou. Hier kan je namelijk verschillende sporten proberen om zo te kijken wat je leuk vindt. Of je nou fitter wilt worden of op zoek bent naar gezelligheid en andere Amsterdamse jongeren wilt leren kennen: bij Dynamo is iedereen welkom.

Hulp bij schulden

Jongeren en schulden komen helaas regelmatig voor. Heb je schulden, weet je niet meer hoe je je rekeningen moet betalen of heb je andere geldproblemen? Ook dan is Dynamo er voor jou. Het hebben van schulden is erg vervelend en kan voor een hoop stress zorgen. Blijf dus zeker niet wachten en kom in actie. Onze jongerenwerkers helpen je namelijk graag om deze problemen op te lossen. En omdat we je willen helpen, bieden wij je gratis hulp bij schulden. Wij helpen je stap voor stap om zo snel mogelijk van je schulden af te komen. Dus kom je er zelf niet meer uit en wil je het oplossen? Meld je dan aan voor onze schuldhulpverlening.

Dynamo Girls

Bij Dynamo Girls kunnen alle meiden uit Amsterdam terecht voor gezellige, leerzame activiteiten. We organiseren verschillende dingen zoals koken, sport & spel, culturele uitjes en creatieve workshops. Daarnaast mag je bij Dynamo Girls ook zelf actief meedenken over thema’s en activiteiten. Zo behandelen we ook regelmatig thema’s die spelen onder jonge meiden zoals social media, werk, stage, persoonlijke ontwikkeling en identiteit. Het is niet alleen heel gezellig, maar het leert je ook je eigen kracht te ontdekken en vergroten. Daarnaast kan je bij onze meidenwerkers altijd terecht voor vragen, een luisterend oor, advies en hulp of goede tips.

Dynamo Girls

Buurthuis jongeren

Omdat we jonge inwoners met elkaar willen verbinden hebben we meerdere buurthuizen in Amsterdam-Oost waar jongeren samen kunnen komen. Omdat we meerdere locaties hebben in Amsterdam is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Een buurthuis voor jongeren is een plek waar alle jonge inwoners van Amsterdam terecht kunnen. Zo worden hier ook een aantal van onze activiteiten georganiseerd en kan je hier terecht voor informatie en advies. Ook heeft ieder buurthuis eigen unieke activiteiten. Ben je benieuwd welk buurthuis in Amsterdam voor jou het meest in de buurt ligt? Kijk hier op de kaart om te zien welk jongerencentrum er bij jou in de wijk zit.

Buurthuis jongeren

Coach jongvolwassenen bij Dynamo

Ben je op zoek naar jongerenwerk in Amsterdam? Word dan jongerencoach bij Dynamo Jongeren. Iedere dag zetten tientallen jongerenwerkers zich met veel passie en professie in. Zo werken we samen aan onze missie om alle jonge Amsterdamse inwoners ondersteuning te bieden waar nodig. Als jongerenwerker maak je je samen met ons sterk voor de jeugd in Amsterdam. Jongeren kunnen met een jongerenwerker in gesprek gaan wanneer zij hulp of ondersteuning nodig hebben op hun weg naar volwassenheid. Daarnaast stimuleren onze jongerenwerkers jongeren om een actieve rol aan te nemen in de samenleving.

 

Waarom werken met jongvolwassenen?

Werken met jongvolwassenen is uitdagend, maar vooral heel erg leuk. Daarnaast geeft het ook enorm veel voldoening wanneer je ziet dat jouw hulp ook echt iets toevoegt aan het leven van een jonge Amsterdammer. Doormiddel van hulp en ondersteuning zie je situaties verbeteren of worden ze zelfs helemaal opgelost. Op deze manier voeg je dus echt iets toe aan de samenleving.

 

Coaching jongvolwassenen vacatures

Bij Dynamo zijn we altijd op zoek naar versterking. Wil je dus aan de slag bij Dynamo als coach in de jeugdzorg? Bekijk dan hier al onze openstaande vacatures.

Coach jongvolwassenen bij Dynamo

Meld je aan voor jongeren coaching

Heb jij nou net dat beetje ondersteuning nodig, ben je op zoek naar een jongerencoach of wil je informatie of advies? Onze jongerencoaches staan voor je klaar. Waar je ook ondersteuning bij nodig hebt, Dynamo is er om jou te helpen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor onze jongeren coaching.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!