Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Coaching voor jonge mantelzorgers
Jonge Mantelzorg

Coaching voor jonge mantelzorgers

Wist je dat van alle jongeren in Nederland er 1 op de 4 een jonge mantelzorger is?

Wist je dat van alle jongeren in Nederland er 1 op de 4 een jonge mantelzorger is? Het kan veel voldoening geven om voor een hulpbehoevend familielid te zorgen maar het kan ook te veel worden en zwaar voelen. Hoe zorg jij dan goed voor jezelf?!
Markant, centrum voor mantelzorg helpt jonge mantelzorgers met het vinden van de balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf. Het programma “En nu jij!” is speciaal ontwikkeld voor jonge mantelzorgers. In dit programma leer je, onder begeleiding van een professionele coach, als mantelzorger naar jezelf kijken & luisteren, sta je stil bij hoe het eigenlijk met jou gaat, krijg je veel praktische handvatten & tips en is er ruimte voor live coaching en contact met andere jonge mantelzorgers! Bovendien kun je online meedoen aan het programma. Waar en wanneer jij wilt. Geheel gratis!

Ben jij een jonge mantelzorger en wil jij je aanmelden voor het e-learningprogramma “En nu jij!” of wil je gewoonweg meer informatie? Kijk dan op www.ennujij.nl of stuur ons een bericht, dan helpen wij jou graag op weg!

Zorg jij voor iemand die ziek is binnen je familie?

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!