Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / De allereerste editie van de PDM CUP was een succes!

De allereerste editie van de PDM CUP was een succes!

De jongeren van Parkhuis hebben zich de afgelopen weken volledig ingezet om een spetterend voetbaltoernooi te organiseren, en wat een dag was het op het Johan Cruijff Court! Passie en competitie vulden de lucht, terwijl teams streden voor de overwinning.

En de grote winnaar is…  Team FC Tempo! 🏅 Gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie!

Maar het plezier stopte daar niet! Naast het hoofdtoernooi waren er ook fantastische side-events om van te genieten. Van spannende penaltywedstrijden tot uitdagende doeltrapcompetities, de dag was gevuld met plezier en verbondenheid.

En speciale dank naar Youngsterdam, die de PDM Cup Challenge mogelijk hebben gemaakt! Youngsterdam is onderdeel van MDT (Maatschappelijke Diensttijd) en werkt samen met Samen voor jongeren Amsterdam om geweldige initiatieven mogelijk te maken.

Bekijk hier de video

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige evenement! Laten we samen blijven bouwen aan een sterke, verbonden gemeenschap.  #PDMCUP #Teamwork #CommunityStrong

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!