Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Deze jongeren vertelden bij FunX over het Marokko project

Deze jongeren vertelden bij FunX over het Marokko project

Vorige week zijn onze jongeren uitgenodigd bij FunX om aandacht te vragen voor het Marokko project. Dynamo is super trots op de jongeren die hun boodschap hebben gedeeld op live radio.

In oktober 2023 gaan 25 Amsterdamse jongeren naar Marokko om weeshuizen te bezoeken, die tevens dienen als opvangcentra voor aardbevingslachtoffers. De jongeren organiseren evenementen om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bekijk hieronder de uitzending!

De opbrengst van alle donaties die wij ophalen wordt rechtstreeks geïnvesteerd in rolstoelen, babyvoeding, medicijnen, kleding, hygiëneproducten, meubels en aardbevingherstel.

Jouw bijdrage helpt deze kinderen en aardbevingsslachtoffers. Reis- en verblijfkosten zijn al gedekt, dus 100% van de donaties gaat naar Marokko.

Klik hier om te doneren

Info
De Marokko Challenge is mede mogelijk gemaakt door 25 jongeren die zich de afgelopen twee jaar hebben ingezet bij verschillende MDT (Maatschappelijke Diensttijd) Youngsterdam Challenges bij Dynamo Jongeren in Amsterdam Oost.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!