Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Even voorstellen…Hind El Mahsani

Even voorstellen…Hind El Mahsani

Hind El Mahsani is een 19-jarige student in het derde jaar van haar HBO Business Studies. Naast haar studie geeft ze elke zaterdag sportmix-activiteiten aan kinderen en jongeren bij Dynamo Jongeren. Ook werkt ze op Schiphol.

Hind haar betrokkenheid bij vrijwilligerswerk begon dankzij Bilal El Mhassani (werkzaam bij Dynamo Jongeren), haar rolmodel. “Als kind bezocht ik dagelijks het buurtcentrum Club Junior Dapper in Amsterdam Oost voor diverse activiteiten en voorlichtingen. Het werd een vertrouwde plek waar ik altijd terecht kon. Ik ben nu al 5 jaar vrijwilliger omdat ik de leuke activiteiten uit mijn eigen jeugd nu mag organiseren. Ik wil het veilige gevoel van Club Junior Dapper doorgeven aan de kinderen en jongeren van vandaag. Mijn werkzaamheden als vrijwilliger omvatten het begeleiden bij de ontwikkeling en het helpen bij vraagstukken van kinderen en jongeren. Daarnaast organiseer ik verschillende (sport- en participatie) evenementen, wat mij veel plezier en voldoening geeft. Zo heb ik onlangs het fifa toernooi, iftar en het Marokko project georganiseerd. Het is bijzonder waardevol om zo direct betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de jeugd en hen te helpen bij diverse vraagstukken.”

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!