Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / House of Thalia: Een ladies only-event vol verbinding, veiligheid & zelfvertrouwen

House of Thalia: Een ladies only-event vol verbinding, veiligheid & zelfvertrouwen

Op woensdag 19 oktober werd JACO omgetoverd tot een evenement venue tijdens House of Thalia. Een ladies only-event, speciaal voor meiden en jonge vrouwen die wat support kunnen gebruiken. Met bokslessen, een beauty make-over en een groot feest onder leiding van DJ Tahira lag de focus op women empowerment.

40 meiden hebben deelgenomen aan de verschillende workshops. De workshop stonden in het teken van verbinding, veiligheid en zelfvertrouwen. Zo was er een make-up artist, fotograaf, motivational speaker, kickbokser, choreograaf en DJ aanwezig.

House of Thalia is georganiseerd door jongeren Brenda van der Weijden, Anissa Strengholt, Anne van Dam en Hanna Gonsalves. Het event werd georganiseerd onder begeleiding van Dynamo & Girls Forward jongerenwerkers, in samenwerking met het MDT-project Youngsterdam, Amsterdam Dance Event, Music Moves & De Nationale Jeugdraad.

Foto’s door: @visualsbysirai

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!