Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Info & Advies inloopspreekuren als een olievlek in Oost
Info & Advies

Info & Advies inloopspreekuren als een olievlek in Oost

Dynamo Info & Advies breidt zich als een olievlek uit in Oost. Steeds meer jongeren hebben behoefte aan individuele ondersteuning in de vorm van Info & Advies en een-op-een begeleiding. Om die reden bieden wij naast onze flexibele dienstverlening ook vaste inloopspreekuren aan in de buurt.

Dynamo Info & Advies is dé plek in Amsterdam-Oost waar jongeren met al hun vragen terecht kunnen. Voor gratis informatie en advies over verschillende onderwerpen en thema’s die voor hen belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over geld, drugs & verslaving, stage, wonen, seksualiteit, school, social media en meer.

Nu ook Info & Advies in Tugelahuis

Het gaat ontzettend hard met de uitbreiding van Info & Advies. Info & Advies is nu ook gevestigd in het Tugelahuis en Youthside, jongeren kunnen langskomen bij Q&A IItopia in de Witte Kaap, en op Zeeburgereiland hebben we nu een inloopspreekuur ‘Op Wielen’ in de jongerenbus!

 

Q&A IJtopia – ‘’Voor ieder wat wils’’

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat Q&A IJtopia in de Witte Kaap is gestart. Voor het eerst een plek op IJburg waar jongeren zowel terecht kunnen voor activiteiten als voor info & advies en ondersteuning bij (hulp) vragen. Mooi is dat we nu alle expertise in huis hebben waaronder Dynamo Info & Advies, Jongerenschuldhulpverlening, Jongerenpunt, OKT en PerMens.

 

Jongerenbus ZBE Inloopspreekuur “Op Wielen’’

Geheel nieuw op Zeeburgereiland, ons inloopspreekuur “Op Wielen’’ in de Jongerenbus! De Jongerenbus bestaat al een aantal jaar en staat nu op ZBE, waar jongeren onder meer terecht kunnen voor activiteiten. Nu is er elke vrijdag van 16.00 – 18.00u inloopspreekuur voor jongeren met info & advies vragen. Voor alle locaties in de buurt? Klik hier!

 

Wat doen wij nog meer?

Naast het geven van informatie en advies, organiseren wij met Info & Advies ook trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, debatten en events op onze locaties en op middelbare scholen.

Wij staan er altijd voor open om samen met jongeren, ervaringsdeskundigen en netwerkpartners samen te werken. Bekijk hier ons aanbod?

 

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!