Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Jongeren in gesprek met burgemeester Femke Halsema

Jongeren in gesprek met burgemeester Femke Halsema

Dank aan alle jongeren die vrijdag 19 april massaal naar het stadsgesprek in Oost kwamen!

We hebben gesproken over belangrijke kwesties, zoals het woningtekort waar veel jongeren mee te maken hebben. Ook hebben we gesproken over stageplekken, hoe jongeren meer betrokken kunnen worden bij de lokale politiek, en hoe de gemeente jullie meer kan betrekken bij beleid.

Een ander belangrijk onderwerp is de druk waar jongeren onder staan, vooral om snel te beginnen met werken. Ook sociale media oefent veel druk uit.

Hoewel sommige zaken complex zijn en er niet overal direct antwoorden op zijn, wordt altijd gezocht naar oplossingen. Samen met Carolien de Heer en Zeeger Ernsting is geprobeerd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en zorgen door te geven aan de gemeente.

Jongeren voelen zich soms verwijderd van de overheid en het bestuur. Daarom is het belangrijk om met jongeren in gesprek te gaan. Blijf betrokken en laten we samen werken aan een betere toekomst! 💬

Bekijk de video hier

#jongeren #stadsgesprek #betrokkenheid

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!