Terug
Terug

Jongeren informatie en advies

Info en Advies

Ik zoek een stage, hoe vind ik een stageplek? Hoe kom ik van mijn schulden af? Ik zoek een woning?
Waar kan ik met mijn vraag terecht?

Jongeren informatie & advies is dé plek in Amsterdam-Oost waar je met veel van deze vragen terecht kunt. Bij Info & Advies in het menu vind je informatie en advies over verschillende onderwerpen en thema’s.

Naast het geven van hulp en advies organiseren wij ook trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, debatten en events op onze locatie JACO.

Wil jij zelf andere jongeren informeren en adviseren, debatten of events organiseren? Wordt dan lid van ons Hulp en Advies team en verras ons met jouw ideeën.

Je kunt altijd bij ons binnenlopen bij info & advies in JACO.

Meteen een vraag? klik dan op de knop “VRAAG STELLEN ” onderin de pagina.

Wij doen wat jou verder helpt

Net als iedereen heb jij ook unieke kwaliteiten, talenten en dromen voor de toekomst. Die zijn heel waardevol, net zoals jij bent. Wij bieden een fijne plek waar je jezelf mag zijn. Hier is het leuk om samen te komen. Je mag actief zijn, maar je kunt hier ook je rust vinden. Door erachter te komen wat jij wilt en waar je bij wilt horen leer jij jezelf kennen.

Het is niet altijd gemakkelijk om op te groeien terwijl iedereen iets van je wilt en verwacht. Blijf positief – dat helpt altijd! Wij werken vanuit ons hart en geven niet op. Jij toch ook niet? Dus ook als het niet lukt of je problemen ervaart staan we naast jou. Je staat er niet alleen voor en dat helpt jou verder. Bij ons is niemand meer of minder waard dan een ander, iedereen is welkom!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!