Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Jongeren laten talent zien bij Pride Oost

Jongeren laten talent zien bij Pride Oost

Op 3 augustus 2022 transformeerde het Javaplein weer in alle regenboog+kleuren. Pride Oost is hét straatfeest met een roze randje en viert de diversiteit van de wijk in de breedste zin van het woord.

Verschillende jongeren hebben op het Pride Oost podium hun talenten laten zien, waaronder DJ, zang en rap. Daarnaast vonden diverse activiteiten plaats, waaronder het ontwerpen van je eigen Pride button. Bij de Dynamo Jongeren kraam konden bezoekers terecht voor info & advies en werd het magazine INCLUSION uitgedeeld.

rapper-nvi-pride-oost-optreden

Samen staan we voor een wijk waarin iedereen zichzelf kan zijn ongeacht gender, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging, validiteit, etniciteit etc. En dat mag gevierd worden!

Ben jij opzoek naar meer info over gender & seksualiteit? Neem dan (anoniem) contact op met ons info & advies team!

dynamo-pride-vlaggen-javaplein publiek-lavaplein-pride-oost-amsterdam bezoeker-pride-oost-amsterdam dynamo-jongerenwerk-info-kraam-pride-oost protestbord-fuck-the-cistem-pride-oost

pride-amsterdam-oost-jongeren-kijken-in-inclusion-magazine

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!