Muziekles Amsterdam

Bij Dynamo Jongeren bieden wij verschillende activiteiten voor jongeren aan. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle Amsterdamse jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, verzorgen wij ook muziekles in Amsterdam. Doe mee en wie weet ontdek jij wel jouw muzikale talent.

Muziekles bij Dynamo Jongeren

Bij Dynamo Jongeren hebben we een groot aanbod aan activiteiten. Daar mag muziekles natuurlijk niet in ontbreken. Ben jij gek op muziek? En zou je zelf ook wel willen leren om een nummer te maken? Dat kan bij Dynamo Jongeren. We organiseren namelijk verschillende muzieklessen en workshops voor kinderen en jongeren in Amsterdam. Dus of je nou DJ wilt worden of graag een instrument wilt leren spelen: bij ons kan het!

Muziekles bij Dynamo Jongeren

Voor wie zijn onze muzieklessen?

De muzieklessen zijn voor alle jonge inwoners van Amsterdam van 12 tot 23 jaar en vallen onder de activiteiten van Dynamo Jongeren. Dynamo Jongeren organiseert de leukste activiteiten voor jongeren, waaronder muziekles, in Amsterdam-Oost.

We zijn voornamelijk actief in de volgende buurten: Transvaalbuurt, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Watergraafsmeer, Indische Buurt, WGM en IJburg. De meeste muzieklessen zullen plaatsvinden in het buurthuis voor jongeren JACO.

Kies uit allerlei toffe muzieklessen

Wil jij meedoen? Dan heb je keuze uit allerlei soorten lessen in muziek. Zo kan je leren rappen in onze rapworkshops. Maar je kan ook je eigen beats produceren tijdens onze beat workshop. Hieronder vind je het volledige aanbod van onze muzieklessen.

DJ-workshop

Met onze DJ-workshop leer jij hoe je een echte DJ wordt. Zo leer je beatmatchen, mixen, scratchen, effecten en beatjugglen. Je krijgt tijdens deze workshop individueel les op een professionele DJ club-set van Pioneer, als een echte professional. Alles komt aan bod en je krijgt een echte ervaring als DJ. De set waar je les op krijgt, is een Pioneer CDJ 2000 NX2. Dit is een professionele DJ set die in iedere club standaard wordt gebruikt waardoor je het echte gevoel als DJ ervaart.

De DJ-workshop wordt gegeven in ons jongerencentrum JACO en bestaat al ruim 20 jaar. Er zijn zelfs een aantal bekende DJ’s hier opgeleid zoals DJ Abstract, Genairro Nvilla, Steesko, Washington en DJ Revo Rev. De laatstgenoemde DJ is ook degene die nu de les geeft en jou de basis leert van een goede DJ. En ben je na de workshop zo enthousiast dat je nog niet wilt stoppen? Dan kan je ook zelfstandig oefenen in de studio als je deze van tevoren reserveert. Hiervoor hoef je alleen maar een DJ-cursus te hebben gevolgd van Revo en lid te zijn van JACO.

DJ-workshop

Beats workshop

Altijd al je eigen beats willen maken? Dat is precies wat je leert in deze beats workshop. Je gaat namelijk zelf beats maken en produceren met behulp van professionele software. Ook deze workshop wordt gegeven door DJ Revo Rev in buurthuis JACO. Hoe vet is het om na een cursus beats maken met je eigen beats naar huis te gaan?

Beats workshop

Rapworkshop

Word jij het nieuwe Nederlandse rap-talent? Tijdens deze rap-cursus leer je rappen vanaf de basis. Dat betekent dus ook dat je hulp krijgt bij het schrijven van je eigen lyrics. Verder leer je natuurlijk ook hoe je een track maakt en krijg je begeleiding bij stage performance. Dus als het jouw droom is om jouw eigen tracks op het podium te rappen, dan is dit de workshop voor jou. Doe mee aan een cursus rappen en wie weet zien we jou straks wel op het podium staan.

Rapworkshop

Studio sessie

Altijd al wil weten hoe het eraan toe gaat in een studio? Wij beschikken over een professionele studio waar jij leert je eigen tracks op te nemen. Ga onze professionele studio in en neem je eigen tracks op. Wie wil dat nou niet?

Studio sessie
Jamsessie

Waar kan ik meedoen met een muziekles?

De meeste muzieklessen zullen plaatsvinden in ons jongerencentrum JACO. Hier wordt bijvoorbeeld de DJ workshop, de beat workshop en de rap workshop gegeven. JACO beschikt over verschillende audio-studio’s met professionele faciliteiten, begeleiding, educatie en een team van enthousiaste werkers en leden. Bij JACO is iedereen welkom. Wil je weten wat JACO jou allemaal te bieden heeft? Dan mag je gerust een keertje langskomen.

Adres JACO: Rhijnspoortplein 1A, Amsterdam

Hoeveel kost het om mee te doen met een muziekles?

Omdat wij vinden dat alle jongeren in Amsterdam dezelfde kansen verdienen om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken zijn de meeste muzieklessen helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inschrijven bij Dynamo Jongeren en je ontvangt een gratis Membercard. Hiermee kun meedoen aan bijna al onze activiteiten in Amsterdam-Oost.

Activiteiten voor jongeren in Amsterdam

Naast muziekles organiseren we bij Dynamo Jongeren nog veel meer activiteiten. Denk aan sport, dans en theater of andere buitenschoolse activiteiten. Kijk voor activiteiten bij jou in de buurt of wandel even binnen in een jongerencentrum bij jou in de buurt.

Meld je nu aan voor een muziekles

Heb jij nou een toffe muziekles gezien waar je aan mee wilt doen? Dan kan! Het enige wat je hoeft te doen is je gratis aan te melden via onze website of gewoon even binnen te stappen in één van onze jongerencentra. Hier zal je dan verder worden geholpen door één van onze medewerkers.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!