Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / NIEUW EVENT COLOUR CONNECT 17 DEC 2019 OP HET IJBURGCOLLEGE!!!

NIEUW EVENT COLOUR CONNECT 17 DEC 2019 OP HET IJBURGCOLLEGE!!!

Op 17 december 2019 organiseert Dynamo jeugd en jongerenwerk het geheel nieuwe event Colour Connect in samenwerking met leerlingen van het IJburg College. De 1e Editie van Colour Connect is voor en door jongeren van 3 VMBO van het IJburg College

COLOUR CONNECT EVENT OP HET IJBURGCOLLEGE

Wisten jullie dat Dynamo jeugd -en jongerenwerk van oud tot nieuw(e) Oost actief is?
Wij hebben drie locaties waaronder IJtopia, Youthside en Club Junior Zeeburgereiland op IJburg waar kinderen, tieners en jongeren in een veilige omgeving terecht kunnen voor vrijetijdsbesteding. Daarnaast in de nieuwe stek van IJtopia kunnen tieners en jongeren ook terecht bij Club Info voor informatie en advies.

Op 17 december 2019 organiseert Dynamo jeugd -en jongerenwerk (Talentontwikkeling/ Club Info en Youngsterdam) het geheel nieuwe event Colour Connect in samenwerking met leerlingen van het IJburg College. Dit is een hele mooie challenge! Leerlingen van 3 VMBO kunnen in een carrousel van workshops kennis maken met het activiteitenaanbod van Dynamo jongerenwerk.

“Over challenge gesproken” klik op Youngsterdam voor meer info.

Ook zullen de leerlingen op deze dag deelnemen aan de dialoogbijeenkomst over diversiteit, genaamd “IKBENMEERDANDAT’’.

“IKBENMEERDANDAT” is een project dat door en voor jongeren is ontwikkeld, in samenwerking met jongerenwerkers van Club Info & jongerencentrum Jaco van Dynamo jeugd -en jongerenwerk Amsterdam Oost. Door middel van dit project gaan we een dialoog aan met jongeren rondom gevoelige thema’s zoals bijv. diversiteit, racisme en uitsluiting om sociale acceptatie onder jong en oud te vergroten.

De leerlingen van het IJburg College worden in hun kracht gezet doordat ze participeren aan verschillende facetten tijdens dit event.

Er zullen 120 leerlingen deelnemen aan het Colour Connect event.

Naast het dialoog bestaat dit event uit verschillende workshops. Dit zijn de workshops die we gaan aanbieden:

Onderdelen bij Talentontwikkeling :

  • Je eigen T-shirt pimpen
  • DJ workshop
  • Levend tafelvoetbal
  • Canvas art design
  • Bedenk je eigen quote inclusief photobooth
  • Talentontwikkeling spel
  • Voeding & gezondheid

 

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!