ONTDEK JE TALENT

MUZIEK

Kan jij zingen, rappen, drummen of gitaar spelen? Wil je misschien wel verder gaan in de muziek als DJ, producer of studio-engineer? Bij ons kan je werken aan je skills in onze verschillende professionele studio’s en oefenruimtes. Maar je kan ook terecht om anderen te helpen als specialist of organisator van een feest. Ontwikkel jouw talent in muziek!

Bekijk hier onze workshops! Van DJ-workshop tot Rap-workshop, Studio-workshop of Jam-sessie!

 

SPORT

Ben je actief en op zoek naar een leuke sport? Maar vraag jij je af wat bij jou past? Bij Sport Mix vind je het antwoord op deze vraag. Wij hebben allerlei sportactiviteiten voor jou! Populaire sporten voor zowel jongens als meisjes zijn bijvoorbeeld kickboksen en voetbal.

Vind hier meer informatie over Sport en meld je meteen aan!

MEDIA

Wil jij filmpjes maken, vloggen, editen, acteren of presenteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Op ons YouTube kanaal vind je onze producties. Wie weet zie je binnenkort je eigen video wel langskomen!

 

KOKEN

Maak kennis met de smaken van verschillende keukens in onze kookworkshops. Hier leer je zelf koken met verse, gezonde producten en leer je de fijne kneepjes uit het vak. Natuurlijk mag je na het koken genieten van je zelfgemaakte menu.

Ben jij de volgende Masterchef? Ga de strijd aan in de jaarlijkse kookwedstrijd Club Junior Masterchef.

Bekijk de activiteiten, wandel binnen bij één van de jongerencentra in Amsterdam of meld je aan

kookworkshop meiden

EIGEN IDEEËN EN EVENTS

Heb jij weleens gedroomd over binnenlopen op jouw eigen feest, thema-avond of voetbaltoernooi? Of regisseur zijn van een door jou bedachte videoclip? Super vet! Wij snappen dit en kunnen je ondersteunen bij het ontwikkelen van je ideeën. Misschien zelfs met een locatie of budget.

Deel jouw idee met ons en maak het mogelijk!

Je kunt ook een Challenge bedenken: wie weet krijg je van ons budget en de kans om je eigen ideeën te realiseren!

 

GOOD4U HUISWERKBEGELEIDING

Good4U is de succesformule bij huiswerkbegeleiding en ondersteuning in groep 7 & 8 van de basisschool en op de middelbare school!

Basisschool groep 7 of 8? GOOD4U helpt je door aandacht te geven aan de Cito-toets, hulp te bieden bij specifieke schoolvakken en extra’s om bijvoorbeeld je sociale vaardigheden te trainen. Samen op weg naar een succesvollere toekomst!

Op het voortgezet onderwijs? Good4U huiswerkbegeleiding is er ook voor jou! We bieden een rustige plek om huiswerk te maken en hulp of een leermaatje bij het bijspijkeren van een bepaald vak.

Lees meer over huiswerkbegeleiding van GOOD4U

 

Talentontwikkeling voor basisschoolleerlingen

Op zoek naar een programma voor basisschoolleerlingen? De Talententent van Dynamo biedt basisschoolkinderen in Amsterdam kunstzinnige en sportieve activiteiten om zo hun eigen talenten te ontdekken. Iedereen kan meedoen!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!