Dynamo Jongeren / Nieuws / Participatiemarkt Oost 2023

Participatiemarkt Oost 2023

Civic Amsterdam en Dynamo slaan dit jaar weer de handen ineen en organiseren op donderdag 21 september de Participatiemarkt in de Muiderkerk.

Op de Participatiemarkt maak je kennis met meer dan dertig verschillende organisaties en kun je workshops volgen. Dit jaar staat het thema ‘Meedoen’ centraal. Meedoen is belangrijk. Daarom vind je op de Participatiemarkt informatie over plekken in de buurt waar je kunt deelnemen aan leuke en leerzame activiteiten. Daarnaast informeren de deelnemende organisaties je over gratis cursussen en opleidingen en kun je je laten voorlichten over werk en vrijwilligerswerk.

Wat kun je nog meer verwachten op de Participatiemarkt?:

  • Laat een professionele portretfoto maken
  • Volg een workshop over solliciteren
  • Ontdek je talenten
  • Word sportleider of gezondheidsambassadeur in je wijk
  • Krijg advies van een budgetcoach
  • Drink een lekkere koffie van een barista

De Participatiemarkt vindt plaats op donderdag 21 september van 12:00 tot 16:00 uur in de Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, Amsterdam Oost. De toegang is gratis. De markt is voor iedereen toegankelijk.

De volgende 30 organisaties hebben al bevestigd aanwezig te zijn op de Participatiemarkt: ABR Traffic services, Amira Vrouwen voor Vrouwen, Amsterdam Werkt, Assadaaka, Atelier Koch, Batmaid, Buren Netwerk, Buurtcampus Oost, Buurthulp, Buurtonline in Biko, Buurtteam, Cashtogrow, Civic Amsterdam, Cybersoek, De Meevaart, De Waterheuvel, De Werkleerschool, Delivery Drivers, Dynamo, Energiecoach van WOON!, FIX Brigade, Geheugen van Oost, Gilde Amsterdam, Gouden Mannen, Kinderboerderij de Werf, Muiderkerk  en Leerhuis, Pace Taleninstituut, PRA Muziektheater, Regenbooggroep, Sportleiders Oost Leefstijl netwerk, Stichting Prachtvrouw, Stichting Shafia’s Creativiteit, Taal en Samenspraak, TEAM ED, Unie van vrijwilligers Amsterdam UVVA, UWV Werk Servicepunt, VCA en verschillende onderdelen van WPI  Amsterdam.

De Participatiemarkt is een gezamenlijk project van Civic Amsterdam en Dynamo, met steun van de Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!