Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Q&A netwerken in heel Amsterdam Oost
Q&A

Q&A netwerken in heel Amsterdam Oost

Samen met verschillende netwerkpartners én onder het genot van een heerlijke lunch hebben er in de week van 28 maart verschillende Q&A bijeenkomsten plaatsgevonden in Amsterdam Oost in de gebieden IJburg/ZBE, Watergraafsmeer, Oud Oost en de Indische buurt/OHG.

Wat is de meerwaarde van een Q&A plek in Oost? De meerwaarde is een zichtbare plek waar jongeren voor al hun (hulp) vragen terecht kunnen en direct kunnen worden geholpen. Tegelijkertijd is er vraaggericht aanbod met betrekking tot vrijetijdsbesteding voor jeugdigen. Door betrokken organisaties zoals PerMens, OKT, Buurtteams, Jongerenloket in samenwerking met Dynamo Jongeren onder te brengen in een pand, wordt het mogelijk gemaakt om het maximale uit ons werk te halen.
Waardoor we als professionals elkaar versterken in het werk, meteen kunnen schakelen en de doelgroep waarmee wordt gewerkt warm kunnen overdragen. Maar ook door aan te sluiten bij groepsactiviteiten, om dichter op de leefwereld van jongeren te zitten.

Door twee maandelijkse bijeenkomsten te realiseren met alle betrokken netwerkpartners, staan we vooral stil bij de uitvoering van het gezamenlijke doel. Het optimaliseren van onze dienstverlening en het op een manier in te richten, waarbij ieder gebied maatgericht werk kan leveren. Daarnaast houden we elkaar up-to-date over de ontwikkelingen en trends. Hier zijn mooie ideeën en samenwerkingen uit voortgekomen, waar wij jullie hopelijk gauw meer over kunnen vertellen!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!