Terug
Terug

Sporten voor meisjes in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke sport bij jou in de buurt? Bij Dynamo Jongeren organiseren we verschillende sporten voor meisjes in Amsterdam. Bekijk de mogelijkheden of schrijf je direct in om mee te doen.

Wie is Dynamo Jongeren?

Dynamo Jongeren is een non-profit organisatie die zich inzet voor de jonge inwoners van Amsterdam. Dit doet ons team van jeugd- en jongerenwerkers door Amsterdam-Oost nog leuker te maken voor de jongeren uit de buurt. Dit doen we door verschillende activiteiten te organiseren, zoals sportactiviteiten.

Sporten voor meisjes in Amsterdam

Dynamo organiseert verschillende sporten voor meisjes in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan meidenvoetbal, dansles of andere leuke sportactiviteiten voor meisjes. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontdekken en ontwikkelen. Daarom kan je bij ons als jonge inwoner van Amsterdam verschillende sporten proberen om te kijken wat het beste bij jou past.

Leuke sporten voor meisjes

Leuke sporten voor meisjes

Bij Dynamo Jongeren hebben we een breed aanbod aan leuke sporten voor meiden. Zo kan je bijvoorbeeld een keer meedoen aan een meidenvoetbal toernooi, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Misschien wil je wel aan je weerbaarheid werken en een keer een kickboksles volgen. Ook dat en nog veel meer is mogelijk bij Dynamo Jongeren.

Wat is een leuke sport voor meisjes?

Zoals we eerder al zeiden organiseren we bij Dynamo verschillende sportactiviteiten voor meisjes. Wat een leuke sport is, hangt volledig af van waar jij blij van wordt. Zo bieden we bijvoorbeeld danslessen aan, maar misschien wil jij wel liever een sport doen die over het algemeen meer wordt gezien als een sport voor jongen, zoals voetbal. Daarom bieden wij ook meidenvoetbaltoernooien aan. Wat je ook leuk vindt, bij Dynamo krijg je de kans dit te ontdekken.

Waar kan ik meedoen met sporten voor meisjes?

Dynamo Jongeren heeft verschillende jongerencentra in Amsterdam waar je terecht kan. In ieder buurthuis in Amsterdam-Oost zijn verschillende activiteiten te vinden. Ben je benieuwd welke sporten er waar te vinden zijn? Check dan hier wat er bij jou in de buurt te doen is.

Waar kan ik meedoen met sporten voor meisjes

Jongeren en sport

Sporten is ontzettend belangrijk, al helemaal voor jongeren. Wil jij fitter worden of juist fit blijven? Dan bieden wij verschillende sportactiviteiten voor meisjes en jongeren aan in Amsterdam. Met ons brede aanbod is er altijd wel een sport die bij je past. Weet jij nog niet helemaal welke sport je leuk vindt? Dan helpen we je graag te ontdekken welke sport voor jou geschikt is. Bij Sport Mix kan je namelijk verschillende sporten proberen om zo te kijken wat je leuk vindt. Heb je een leuke sport gevonden? Dan helpen we je natuurlijk ook met het vinden van een geschikte sportclub of vereniging.

Sporten voor jongeren

Bij Dynamo Jongeren vinden we de gezondheid van jonge inwoners ontzettend belangrijk. Daarom willen wij alle jongeren de kans geven om een sport te beoefenen en te ontdekken wat bij hun past en waar hun talenten liggen. Ben jij als jonge inwoner op zoek naar een leuke sportactiviteit? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier.

Sporten en bewegen (10-12 jaar)

Wil jij in je vrije tijd lekker bewegen? Kom dan naar sporten en bewegen in één van onze jongerencentra. Na school en in de vakanties organiseren wij meerdere leuke sportactiviteiten. Zo heb je dus niet alleen iets leuks te doen, maar ontmoet je ook andere Amsterdamse jongeren en blijf je lekker in beweging.

Sport en spel (15+ jaar)

Wil jij fit worden of juist blijven en verveel je je na school? Kom dan naar één van onze jongerencentra en doe mee met sport en spel. Een goede manier om fit te blijven in je vrije tijd en met een beetje mazzel maak je er ook nog eens vrienden voor het leven.

Sporten voor jongeren

Leuke sporten voor kinderen

Dynamo Junior is er voor alle tieners van 10 tot 14 jaar. Ook voor deze jongeren organiseren we verschillende sportactiviteiten. Zo kan je bijvoorbeeld weerbaarder worden door mee te doen met onze kickbokslessen of in teamverband trainen tijdens een potje (zaal)voetbal. Ook als je nog niet weet wat je wilt is Dynamo er voor jou. Met Sport Mix kan je namelijk verschillende sporten uitproberen zoals basketbal, volleybal en nog veel meer. Daarnaast organiseren we ook leuke sportactiviteiten in de vakantie. Zo kan je dus ook lekker buiten sporten met andere kinderen in de zomervakantie en hoef je je geen moment te vervelen.

Mogen kinderen sporten?

Bewegen is ontzettend belangrijk, vooral voor kinderen. Natuurlijk houden we tijdens onze sportactiviteiten rekening met de leeftijd van de kinderen. Je zal bijvoorbeeld altijd sporten met je leeftijdsgenoten. Dat is niet alleen fijner, maar ook veel leuker. Zo kan je naast fit worden ook nog eens nieuwe vrienden maken in je vrije tijd.

Activiteiten voor meisjes in Amsterdam

Naast verschillende sporten, organiseren wij ook andere leuke activiteiten voor meisjes in Amsterdam. Dit doen we bij Dynamo Girls. Je kunt samen met andere meiden en vriendinnen meedoen aan gezellige, leerzame activiteiten. Denk aan koken, sport en spel, creatieve activiteiten en leuke workshops. Dat is niet alleen leuk, maar je leert ook nog eens andere meisjes kennen tijdens deze activiteiten. Wie weet maak jij wel nieuwe vriendinnen voor het leven.

Dynamo Girls is er voor jou

Bij Dynamo Girls behandelen we ook regelmatig thema’s binnen onze activiteiten die spelen onder de meiden. Denk bijvoorbeeld aan social media, stage, werk, persoonlijke ontwikkeling en identiteit. Daarnaast ben je ook altijd meer dan welkom om zelf actief mee te denken over leuke activiteiten. Meld je nu aan en wie weet voeren we jouw idee uit!

Meideninloop

Dynamo Girls is niet alleen heel gezellig, maar je leert ook je eigen krachten te ontdekken en vergroten. Daarom kan je tijdens onze meideninloop in onze jongerencentra altijd welkom om een vraag te stellen of vrijblijvend kennis te maken. Of je nou op zoek bent naar een antwoord op je vraag, een luisterend oor, advies en hulp of goede tips: onze meidenwerkers staan voor je klaar.

Activiteiten voor meisjes in Amsterdam

Activiteiten voor jongeren in Amsterdam

Natuurlijk verzorgen we bij Dynamo niet alleen activiteiten voor meisjes. Dynamo Jongeren organiseert namelijk activiteiten voor alle jongeren in Amsterdam. Hieronder vind je een kort overzicht van de activiteiten die wij organiseren voor jongeren.

Muziek

Schuilt er een muzikaal talent in jou? Ontdek het met onze leuke muzieklessen. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan een DJ-workshop of een drumles. Bij Dynamo krijg je de kans om je talent te ontdekken.

Dans

Leer dansen bij Dynamo Jongeren. Doe bijvoorbeeld een les breakdance of modern jazz. Samen met jouw leeftijdsgenootjes leer jij hoe deze dans gaat.

Chill time

Ben je op zoek naar een fijne plek om gezellig samen te komen met andere of gewoon even te ontspannen? Kom dan langs in onze jongerencentra voor chill time.

Good4U huiswerkbegeleiding

Heb je ondersteuning nodig bij het maken van je huiswerk of zoek je gewoon een plek waar je fijn en rustig kunt werken? Meld je dan aan voor onze Good4U huiswerkbegeleiding.

Info en Advies

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Info en Advies is dé plek in Amsterdam-Oost waar je gratis en anoniem terecht kan met al je vragen over verschillend onderwerpen en thema’s.

Benieuwd naar alle activiteiten die op dit moment georganiseerd worden door Dynamo Jongeren? Bekijk dan onze activiteitenpagina voor een actueel programma.

Activiteiten voor jongeren in Amsterdam

Meld je aan voor onze (sport)activiteiten

Wil jij nou meedoen aan één van onze sporten of ben je geïnteresseerd in één van onze andere activiteiten? Meld je dan nu aan bij Dynamo Jongeren. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!