Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Spraakwater Festival Midzomer Mokum 2021
vakantie midzomermokum

Spraakwater Festival Midzomer Mokum 2021

Naast de bijzondere #1 Keti Koti podcast aflevering, is Spraakwater nu ook onderdeel van het Midzomer Mokum programma dit jaar. Op donderdag 22 juli 2021 van 12.00 tot 16.00 is Spraakwater in het Theo van Gogh Park te vinden in de vorm van een mini festival voor en door jongeren.

Er wordt verslag uitgebracht van alle activiteiten georganiseerd door verschillende partners op deze dag, zoals de Henna workshop, Carsimulator, Dansfeest en FotoboothTIJ. Dit is na afloop van de dag te zien op het YouTube kanaal van Dynamo Jongeren.

Spraakwater neemt wat extra summervibes mee naar IJburg. Wat kan en mag je verwachten op deze zomerse dag? Een aantal dope upcoming Dj’s die zullen draaien, waaronder ook jongeren van Dynamo Soundsystem. En een heel mooi optreden van rapper NVI, onder meer bekend van het Videoland programma Prince Charming.

Op zoek naar verkoeling? Dat kan! We hebben speciaal voor alle jeugd -en jongeren heerlijke schaafijs met verschillende smaken van Exotice. Exotice is in 2014 begonnen met 2 vrienden als experiment en is in een rap tempo uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Ze hebben op festivals gestaan als Wish Outdoor, Solar Weekend, Holi Fusion Festival en nog veel meer. Ook goed om te weten, hun schaafijs en siropen gemaakt zijn met 100% natuurlijke kleurstoffen. De smaken zijn bekend van het Surinaamse schaafijs met smaken als Markoeza, Kola, Orgeade en meer. Dat wordt smullen!

Daarnaast sponsort Biolicious met vers fruit, zij zijn een biologische speciaalzaak met nadruk op lekkere verse lokale producten waaronder vers gebakken brood, vegetarische kazen en groente direct van het land.

Enthousiast geworden? Zorg dat je erbij bent en mis het niet!
Meer weten over Spraakwater Podcast? Blijf de Dynamo Jongeren socials volgen, er komen nog meer interessante afleveringen aan. Stay tuned!

Meer info over de Dynamo Midzomer Mokum activiteiten is te vinden op de socials van Dynamo Jongeren.

Dynamo SuperCup

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!