Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Theatervoorstelling de mantelzorg monologen

Theatervoorstelling de mantelzorg monologen

Ben jij mantelzorger? Kom dan gezellig langs naar de theatervoorsteling.

Voor wie?
Voor iedereen die de zorg heeft voor een ander of belangstelling heeft voor mantelzorg, professionals in zorg en welzijn, hulp- en dienstverlening en onderwijs uit Amsterdam Zuid, Centrum en Oost.

Waarover?
In Amsterdam zorgen zeker 57000 mensen langdurig en onbetaald voor een partner, ouder, kind, vriend, buur of kennis. Naar verwachting zal de druk op mantelzorgers de komende jaren toenemen met mogelijk gevolgen van overbelasting.

In de ontroerende theaterproductie De Mantelzorgmonologen maken bezoekers op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. De deelnemers kruipen als het ware in de huid van de mantelzorger. Wat betekent het om mantelzorger te zijn? Wat beweegt hen? Wat zijn hun wensen en behoeften? Waar doet het met je als je 24/7 bezig bent, fysiek en mentaal? Wat kun je als verzorgende/ verpleegkundige of leerkracht betekenen voor een mantelzorger?

Programma
De voorstelling begint om 14.00 uur met na afloop nabespreking met de zaal. Na de voorstelling is er voor iedereen een drankje en de mogelijkheid tot napraten met elkaar en met medewerkers van Markant en Platform Mantelzorg Amsterdam. Ook de mantelzorgconsulenten van CentraM, Civic, Dynamo en Puur Zuid zijn aanwezig voor informatie over ondersteuningsmogelijkheden.

Wanneer/ locatie:

Vrijdag 29 november van 14.00 – 16.30 uur
Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566

Aanmelden/ reserveren bij de preventiemedewerkers:

Voor Centrum:
Dian Mekkes
dian.mekkes@centram.nl
06-47023554

Voor Oost en Zuid:
Joke Raak
JRaak@dynamo-amsterdam.nl
06-17591554

 

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!