Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Uitverkocht: Première documentaire Marokko Challenge @Pathé de Munt

Uitverkocht: Première documentaire Marokko Challenge @Pathé de Munt

Een mooie start van het nieuwe jaar. Met 314 verkochte kaartjes is de vertoning van onze documentaire 'Marokko Challenge' in Pathé uitverkocht!

Op donderdag 18 januari 2024, van 17:45 – 19:30 uur, komt er een avontuur tot leven in Pathé de Munt zaal 11. Stap binnen in de wereld van “Marokko Challenge: Amsterdamse jongeren op avontuur voor een betere wereld” en laat je meevoeren op een reis vol levenslessen, inspiratie en hartverwarmende momenten!

🌟 Wat staat je te wachten? Dompel jezelf onder in de prachtige verhalen van moedige Amsterdamse jongeren die de uitdaging aangaan om een verschil te maken in de wereld. Ze organiseerden een sportevenement voor weeskinderen, brachten donaties en levensmiddelen naar kindertehuizen, en ondersteunden in het epicentrum van de aardbeving die in november 2023 plaatsvond. Van ontroerende ontmoetingen tot betoverende landschappen, deze documentaire neemt je mee op een onvergetelijke reis door Marokko.

🤝 Amsterdamse jongeren op avontuur voor een betere wereld Marokko Challenge is niet zomaar een documentaire, het is een uitnodiging om samen te dromen, te inspireren en te streven naar een wereld vol positieve verandering. Kom en deel deze ervaring met onze jongeren, want samen kunnen we meer bereiken!

Tot ziens in Pathé de Munt zaal 11 – laat het avontuur beginnen! 🌟🎥✨

De Marokko Challenge is mede mogelijk gemaakt door 25 jongeren die zich de afgelopen twee jaar hebben ingezet bij verschillende @MDT (Maatschappelijke Diensttijd) @Youngsterdam020 Challenges bij Dynamo Jongeren in Amsterdam Oost.

Het is een van de vele Challenges die worden uitgevoerd bij @svja_onlineweerbaar jongerenwerk organisaties. Na afloop van de film tevens info hoe je kunt meedoen.

📷: @mimisfotografie

Bekijk de docu hier:

 

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!