Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Wethouder jongerenwerk Sofyan Mbarki op bezoek bij Jongerenwerk in school
Jongerenwerk in school

Wethouder jongerenwerk Sofyan Mbarki op bezoek bij Jongerenwerk in school

Enkele duizenden leerlingen in Amsterdam hebben een jongerenwerker in school, mede dankzij wethouder @Sofyan Mbarki, @MarjoleinMoorman en het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen.

“Soms heb ik zin om te praten over iets wat me dwars zit maar weet ik niet met wie of hoe. Dan stapt de jongerenwerker in de pauze op me af en kan ik het kwijt. Dat vind ik echt fijn.” – leerling Hubertus & Berkhoff

Op donderdag 2 februari ontvingen @Dylanvanbrummen @Antonellivansteensel @Duygusolmaz en @Sarahlimburg wethouder jongerenwerk Mbarki en Stadsdeelbestuurder @FloraBreemer op de Hubertus & Berkhoff. In Amsterdam zijn ze één van de 37 scholen met jongerenwerk in school. Jongerenwerkers, schoolmedewerkers en leerlingen gingen met de bestuurders in gesprek over wat het jongerenwerk in school bereikt.

Meer weten?

  • In de nota Signaleren, verbinden en versterken, lees je wat we na twee jaar Amsterdamse praktijk weten.
  • Half februari verschijnt het onderzoeksrapport van lectoraat Youth Spot @HvA over Jongerenwerk in school, gemaakt in opdracht van Samen voor Jongeren Amsterdam. Hierin staan de resultaten van het project en de impact op Amsterdamse leerlingen uitgelicht.

@combiwel @dock @dynamo @themalldebaarsjes @permens @swazoom @voortgezetonderwijsvanamsterdam @samenwerkingsverbandvoortgezetonderwijsamsterdamdiemen @gemeenteamsterdam

#impact #sterkjongerenwerk #innoveren #pioneren #werkbezoek #jongerenwerkinschool #samenvoorjongerenamsterdam

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!