Terug
Terug

Dans & Theater


Start: 01/01/2021

Dans & Theater

Wil jij graag dansen of theater spelen? Onze coaches leren jou verschillende technieken. Bekijk snel ons aanbod!

 

 

Aanmelden
Dynamo Junior 15-

Meer informatie?

Dans

Onze professionele danscoaches geven les in breakdance en modern jazz. Je krijgt les in groepsverband en wordt ingedeeld met mensen van jouw eigen leeftijd. Wil je meedoen? Meld je nu aan!

Theater

Bij ImproBattle speel je theater waarbij je ter plekke een verhaal vol humor, energie en leuke personages bedenkt. Je leert zonder idee het podium op te gaan. Samenwerken, elkaars ideeën accepteren en jezelf durven te presenteren zijn daarbij belangrijk. Je leert dat het niet erg is om fouten te maken. Plezier maken met elkaar staat voorop bij ImproBattle.

Meedoen aan Improbattle

Iedere week repeteer je en leer je beter te improviseren. Daarnaast treed je regelmatig op in theaters, jongerencentra en bij festivals en symposia. Ook kun je meedoen aan Europese jongerenuitwisselingen.

Aanmelden?

WhatsApp: 06 44 37 68 50

DM: @dynamo_jongeren

Neem contact op voor meer info of om je aan te melden! Samen zorgen we dat je terecht komt bij een activiteit, jongerencentrum en jongerenwerker die jou aanspreekt!!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!