Terug
Terug

Jongerencentra

Bij Dynamo Jongeren vinden we het belangrijk om jonge Amsterdamse inwoners met elkaar te verbinden. Daarom vind je verschillende jongerencentra in Amsterdam-Oost waar je als jonge Amsterdammer terecht kan. Je bent hier altijd welkom voor één van onze verschillende activiteiten, maar ook als je hulp of advies nodig hebt. Meer weten? We vertellen je er hier alles over onze jongerencentra.

Dynamo jongerencentra Amsterdam

Op verschillende locaties in Amsterdam-Oost vind je onze jongerencentra. Dit zijn plekken waar Amsterdamse jongeren samen kunnen komen. Zo kan je hier bijvoorbeeld meedoen aan verschillende leuke activiteiten. Maar ook als je vragen hebt of advies nodig hebt ben je hier van harte welkom. Met meerdere jongerencentra in Amsterdam is er altijd wel één bij jou in de buurt.

Wat is een jongerencentrum?

Een jongerencentrum wordt ook wel een buurthuis voor jongeren genoemd. Het is een plek waar jonge Amsterdamse inwoners tussen de 10 en 25 jaar terecht kunnen. In deze jongerencentra worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten in de vakantie of na school. Of het nou goed weer is of niet, gedurende het hele jaar worden er altijd meerdere jongeren activiteiten in Amsterdam georganiseerd. De meeste activiteiten zijn zelfs helemaal gratis. En dat is nog niet alles, want als jonge inwoner kan je ook bij onze jongerencentra terecht voor hulp en advies. Er kan als jonge Amsterdammer namelijk ontzettend veel op je afkomen en daarom bieden wij waar nodig ondersteuning.

Jongerenwerk in School

Naast onze jongerencentra, voert Dynamo ook Jongerenwerk in School uit. Hier bieden onze jongerenwerkers vol passie leerlingen een luisterend oor, coaching en groepsactiviteiten. Meer weten? Bekijk ons scholenaanbod voor meer informatie.

Jongerencentra van Dynamo

Zoals we al schreven, heeft Dynamo meerdere jongerencentra in Amsterdam-Oost waar we verschillende jongeren- en kinderactiviteiten in Amsterdam organiseren. Hieronder vind je een overzicht van al onze buurthuizen. Benieuwd welk buurthuis voor jou het meest in de buurt ligt? Kijk dan hier op de kaart om te zien welk jongerencentrum er bij jou in de wijk zit.

 

IJtopia

Bij IJtopia worden dromen werkelijkheid. Vanaf 10 jaar kun je hier terecht voor verschillende activiteiten en projecten. Denk bijvoorbeeld aan media, muziek, sport of culturele en creatieve activiteiten. Daarnaast kan je natuurlijk ook bij IJtopia terecht als je informatie of advies nodig hebt.

Adres: Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 262, 1087 LL Amsterdam

Meer inforamtie over IJtopia vind je hier.

 

Club Dapper

Je vindt Club Dapper midden in de Dapperbuurt. Hier kunnen tieners en jongeren terecht voor verschillende leuke en leerzame activiteiten. Bij Club Dapper richten we ons vooral op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe talenten. Zo organiseren we activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur waardoor jongeren zichzelf beter leren kennen op het gebied van hun talenten. Daarnaast kan je hier ook terecht voor GOOD4U huiswerkondersteuning.

Adres: Pieter Nieuwelandstraat 31, 1093 XK Amsterdam

Meer informatie over Club Dapper vind je hier.

 

Tugelahuis

In de Transvaalbuurt vind je het Tugelahuis van Dynamo Jongeren. Hier hebben we een breed activiteitenprogramma voor tieners, meiden en jongeren op verschillende talent gebieden. Daarnaast bieden we ook advies en ondersteuning bij je ontwikkeling als jonge Amsterdammer.

Adres: Tugelaweg 59a, 1092 VJ Amsterdam

Meer informatie over het Tugelahuis vind je hier.

 

Youthside

Bij Youthside kun je altijd terecht voor een leuke en leerzame tijd. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd rondom sport, koken of muziek. Bij Youthside hebben we ook speciale jongens- en meisjesdagen, maar ook gemixte groepen. Daarnaast kan je ook hier weer terecht voor huiswerkbegeleiding.

Adres: Diemerparklaan 90, 1087 EB Amsterdam

Meer informatie over Youthside vind je hier.

 

Parkhuis

Het Parkhuis is de plek voor tieners uit Watergraafsmeer die op zoek zijn naar leuke activiteiten. Hier kan je terecht als je op zoek bent naar een nuttige vrijetijdsbesteding. Zo kan je hier terecht voor activiteiten op het gebied van muziek, maar ook als je advies of ondersteuning nodig hebt ben je hier van harte welkom.

Adres: Anfieldroad 110, 1098 WD Amsterdam

Meer informatie over het Parkhuis vind je hier.

 

JACO

JACO is ons jongeren talentencentrum met een gericht activiteitenaanbod. Denk aan activiteiten op het gebied van muziek, kunst, cultuur, events, ontmoeting & netwerken. We bieden hier jongeren laagdrempelige professionele faciliteiten, begeleiding en educatie. Je kunt deelnemen aan verschillende leerzame projecten, gebruik maken van onze faciliteiten en je hebt toegang tot onze events zoals onze clubavonden in Paradiso. Als Dynamo lid is dit zelfs geheel gratis.

Adres: Rhijnspoorplein 1A, 1091 GC Amsterdam

Meer informatie over JACO vind je hier.

 

Oosterparkhuis

In het Oosterparkhuis vinden verschillende activiteiten van Dynamo Junior plaats. Dit zijn leuke en leerzame activiteiten voor jongeren tussen de 10-15 jaar. Hier vind je activiteiten rondom sport, kunst, cultuur en media. Daarnaast worden er hier ook leuke vakantie activiteiten georganiseerd.

Adres: Derde Oosterparkstraat 159, 1092 CW Amsterdam

Meer informatie over het Oosterparkhuis vind je hier.

 

Jav’art

Bij Jav’art heten we je van harte welkom. We hebben hier bijvoorbeeld te gekke studioruimtes. Daarnaast beschikken we ook over een podium, zaal en tienerruimte. Er worden dan ook ontzettend veel leuke workshops georganiseerd, bijvoorbeeld op het gebied van muziek. Verder organiseren we vele andere leuke activiteiten en evenementen zoals een tienerdisco.

Adres: Javaplantsoen 6, 1095 CS Amsterdam

Meer informatie over Jav’art vind je hier.

 

Buurtkamer ZBE

Buurtkamer ZBE is een plek waar jeugd en jongeren bij elkaar komen voor verschillende activiteiten om het ontdekken van talenten te stimuleren. Denk aan sporten voor jongeren, creativiteit of koken. Daarnaast worden er ook verschillende vakantieactiviteiten bij dit buurthuis in Amsterdam georganiseerd. Denk aan meivakantie activiteiten of kinderactiviteiten in de Zomervakantie in Amsterdam.

Adres: John Blakensteinstraat 1b, 1095 MB Amsterdam

Meer informatie over Buurtkamer ZBE vind je hier.

 

Steigerplek

Bij de Steigerplek op Steigereiland kun je iedere vrijdag terecht voor een leuk aanbod activiteiten en een meidenclub: Dynamo Girls (9-13 jaar). Ook hebben we Girls Talk voor meiden van 14-20 jaar, waarbij er samen wordt gekookt, een thema-avond wordt georganiseerd of een leuke workshop wordt gevolgd.

Adres: William Barlowlaan 1, 1086 ZR Amsterdam

Meer informatie over de Steigerplek vind je hier.

 

Activiteiten voor jongeren in Amsterdam.

Mocht je je afvragen wat er allemaal voor leuks te doen is in Amsterdam, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Dynamo Jongeren organiseren we namelijk genoeg activiteiten voor jou en je leeftijdsgenoten of vrienden. De meeste activiteiten vinden plaats in een buurthuis in Amsterdam. Maar met goed weer zoals in de zomervakantie worden er natuurlijk ook veel buitenactiviteiten in Amsterdam georganiseerd. Bekijk al onze activiteiten voor jongeren in Amsterdam hier.

Vakantieactiviteiten

In de vakantie heb je ineens heel veel vrije tijd. Gelukkig hebben wij ook dan genoeg leuke activiteiten bij jou in de buurt. Zo organiseren we in korte vakanties zoals de herfstvakantie genoeg activiteiten, maar er worden natuurlijk ook veel kinderactiviteiten in de zomervakantie georganiseerd. Met onze vakantieactiviteiten bezorgen we jou een onvergetelijke vakantie.

Gratis kinderactiviteiten in Amsterdam

Als lid van Dynamo Jongeren, zijn de meeste jongeren- en kinderactiviteiten in Amsterdam-Oost helemaal gratis. Bij Dynamo gunnen we namelijk alle jongeren in Amsterdam de kans om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Dus wacht niet langer en ontdek je talent met Dynamo!

 

Kom langs in één van onze jongerencentra

Lijkt het jou nou leuk om mee te doen aan één van onze activiteiten? Dan ben je tijdens onze openingstijden natuurlijk altijd welkom om gewoon even binnen te lopen bij onze jongerencentra. Dan helpen we je graag verder. Daarnaast kan je ook met al je vragen terecht op onze contactpagina. Weet jij al helemaal zeker dat je je wilt aansluiten bij een jongerencentrum? Meld je dan direct aan en doe mee met onze gratis activiteiten.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!