Terug
Terug

Ontdek je Talent

MUZIEK

Kan jij zingen, rappen, drummen of gitaar spelen? Wil je misschien wel verder gaan in de muziek als DJ, producer of studio-engineer? Bij ons kan je werken aan je skills in onze verschillende professionele studio’s en oefenruimtes, maar je kan ook terecht om anderen te helpen als specialist of organisator van een feest.

Van je eigen buurt tot Paradiso, ga ervoor!

SPORT

Ben je actief en op zoek naar een leuke sport, maar vraag jij je af wat bij jou past? Bij Sport Mix vind je het antwoord op deze vraag.

Wij hebben allerlei sportactiviteiten voor jou! Populaire sporten voor zowel jongens als meisjes zijn bijvoorbeeld kickboksen en voetbal.

Wil je echt verder met een sport? Dan helpen we je bij het vinden van de juiste vereniging.

Zelf sportactiviteiten leren organiseren en begeleiden? Bij ons kun je meedoen aan de training Sport Begeleider. Heb je je certificaat behaald, dan kun je deelnemen aan de cursus Leider Sportieve Recreatie (LSR) en kun je als leider aan de slag op pleinen en bij sport events.

Zo maak je werk van je hobby!

MEDIA

Wil jij filmpjes maken, vloggen, editen, acteren of presenteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Op ons YouTube kanaal Youngster vind je onze producties. Wie weet zie je binnenkort je eigen video wel langskomen!

KOKEN

Maak kennis met de smaken van verschillende keukens in onze kookworkshops. Hier leer je zelf koken met verse, gezonde producten en leer je de fijne kneepjes uit het vak. Natuurlijk mag je na het koken genieten van je zelfgemaakte menu.

Ben jij de volgende Masterchef? Ga de strijd aan in de jaarlijkse kookwedstrijd Club Junior Masterchef.

kookworkshop meiden

EIGEN IDEEËN EN EVENTS

Heb jij weleens gedroomd over binnenlopen op jouw eigen feest, thema-avond of voetbaltoernooi? Of regisseur zijn van een door jou bedachte videoclip? Super vet! Wij snappen dit en kunnen je ondersteunen bij het ontwikkelen van je ideeën. Misschien zelfs met een locatie of budget.

Deel jouw idee en maak het mogelijk!

GOOD4U HUISWERK ONDERSTEUNING

Good4U Powertime is de succesformule bij huiswerk ondersteuning! Powertime helpt je door aandacht te geven aan de Cito-toets, hulp te bieden bij specifieke schoolvakken, en extra’s om bijvoorbeeld je sociale vaardigheden te trainen. Samen op weg naar een succesvollere toekomst!

Op het voortgezet onderwijs? Good4U is er ook voor jou!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag over Dynamo Jongeren ? Stel 'm hier!

Vraag stellen