Terug
Terug

Info & Advies: Stel hier jouw vraag!

Dynamo Info & Advies: Voor al jouw vragen!

Dynamo Info & Advies is dé plek in Amsterdam-Oost waar je met al je vragen terecht kunt. Hier kun je gratis informatie en advies krijgen over verschillende onderwerpen en thema’s. Bijvoorbeeld over geld, drugs & verslaving, stage, wonen, seksualiteit, school, social media en meer.

Wat biedt Dynamo Info & Advies?

Dynamo Jongeren streeft naar een samenleving waarin iedereen de vrijheid en kansen heeft om zich te ontwikkelen en om te participeren. Een samenleving waarin etniciteit, religie, politieke voorkeur, sociale komaf of seksuele geaardheid de ontwikkeling van jongeren niet in de weg staan. Door erachter te komen wat jij wilt en wat bij jou past, leer jij jezelf kennen. Bij ons mag je jezelf zijn met oog en waardering voor elkaar. Niemand is meer of minder waard dan een ander, iedereen is welkom.

Wat doet Dynamo Info & Advies?

Naast het geven van informatie en advies, organiseren wij met Info & Advies ook trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, debatten en events op onze locaties en op middelbare scholen. Wil jij dit zelf ook organiseren? Sluit je dan aan bij ons team en verras ons met jouw ideeën!

Hoe werkt Dynamo Info & Advies?

Onze jongerenwerkers kijken samen met jou wat jouw vraag is en welke oplossing of advies daar het beste bij past. Hoe wij werken hangt af van jouw persoonlijke situatie. Wij kijken wat jij zelf kunt doen en hoe jouw directe omgeving kan helpen. Soms kan een eenvoudig antwoord op jouw vraag al voldoende zijn. Indien je meer ondersteuning nodig hebt, dan gaan wij samen een coaching-traject aan. Als het nodig is, vragen wij er een hulpverlener bij. Daarom werkt Info & Advies ook samen met andere organisaties in de buurt. Dat doen wij altijd in overleg met jou!

Contact

Je vindt ons op verschillende locaties in Amsterdam – Oost. Heb je een vraag of wil je gewoon keer langs komen? Je bent van harte welkom! Je kunt ons bereiken via Whats-App, Instagram, bellen, mailen of langskomen tijdens de open inloop op één van onze locaties.

Voor direct contact met 1 van onze Info en Advies jongerenwerkers:

Hajar El Idrissi (IJtopia)
T: 06 57 43 70 95
E: HElidrissi@dynamo-amsterdam.nl

Sheila Keijer (JACO, Tugelahuis)
T: 06 26 63 52 49
E: SKeijer@dynamo-amsterdam.nl

Priscilla Berrenstein (Youthside, Jongerenbus ZBE)
T: 06 47 94 13 62
E: PBerrenstein@dynamo-amsterdam.nl

Simone O’Neil (Jav’art)
T: 06 17 59 15 19
E: SONiel@dynamo-amsterdam.nl

Inloopspreekuur

Ook kun je terecht in onze jongerencentra op de onderstaande momenten:

MA      15:00 – 18:00   Youthside (IJburg)

DI        15:00 – 18:00   JAV’ART (Indische buurt)

WO      13:00 – 17:00   JACO (Oud Oost)

DO       14:00 – 17:00   IJtopia (IJburg)

VR        15:00 – 19:00  Tugelahuis (Transvaalbuurt)

VR        16:00 – 18:00  Buurtkamer ZBE (Zeeburgereiland)

Verder zijn wij ook te vinden op Instagram en Facebook

Lesaanbod

Bekijk het lesbaanbod voor het Voortgezet Onderwijs

Wil jij zelf andere jongeren informeren en adviseren, debatten of events organiseren? Sluit je dan aan bij ons Informatie & Advies team en verras ons met jouw ideeën!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!