Terug
Terug

YOUNGSTERDAM

Waar ben jij goed in?
En welk talent kun jij inzetten om een ander te helpen?

Iedereen is ergens goed in. Wij bij Youngsterdam zijn er daarom van overtuigd dat iedereen in Amsterdam iets voor een ander kan betekenen. Een ‘Challenge’: iets nieuws proberen, dat is altijd een uitdaging. Heb jij een challenge? Wij kunnen je helpen! Wij koppelen jou en je challenge aan mensen of organisaties. Wil je een challenge in een groep doen of juist alleen? En wil je je voor korte of lange tijd inzetten? Het kan allemaal, niks is te gek!

Doe mee met jouw challenge!

Ben jij erbij? Kijk snel op de challenge pagina voor inspiratie en voorbeelden, of verras Youngsterdam met je eigen originele idee!

Vind meer info op de website van Youngsterdam.

 

Wat is Youngsterdam?

Youngsterdam is een project van de welzijnsorganisaties Dynamo en Swazoom. Wij coachen de jongeren die de Youngsterdam challenges uitvoeren voor hun Maatschappelijke Diensttijd (MDT). De MDT is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, wetenschap en sport om de maatschappelijke betrokkenheid van jongeren te stimuleren. Je krijgt coaching van Dynamo in Amsterdam-Oost (Dynamo Jongeren maakt hier deel van uit) en Swazoom in Amsterdam Zuid-Oost. Vragen? Neem contact op met Youngsterdam.

 

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!