Terug
Terug

Jongeren Informatie & Advies

Jongeren Informatie & Advies

Ik zoek een stage? Hoe kom ik van schulden af? Waar kan ik met mijn vraag of probleem terecht?

Dynamo Info & Advies is dé plek in Amsterdam-Oost waar je met al je vragen terecht kunt. Hier kun je gratis, anoniem advies krijgen over alles wat voor jou belangrijk is. Bij Informatie & Advies vind je direct informatie en advies over verschillende onderwerpen en thema’s. Bijvoorbeeld over geld, drugs, verslaving, recht, wonen, seksualiteit, school, gezondheid, stage, werk, zwangerschap en sport/vrije tijd.

Meteen een vraag? klik dan op de “VRAAG STELLEN” knop onderin de pagina en we mailen je terug.

Voor advies en vragen zijn wij van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar via WhatsApp:

Hajar El Idrissi (IJtopia)
T: 06 57 43 70 95
E: HElidrissi@dynamo-amsterdam.nl

Sheila Keijer (JACO)
T: 06 26 63 52 49
E: SKeijer@dynamo-amsterdam.nl

Ook kun je (vanwege Corona)  op afspraak terecht in onze jongerencentra JACO (oud-oost), IJtopia (IJburg) en in JavArt (Indisch Buurt).

Verder zijn wij ook te vinden via onze Instagrampagina en Facebook Pagina Dynamo Jongeren.

Naast het geven van hulp en advies organiseren wij met Info & Advies ook trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, debatten en events op onze locaties en op middelbare scholen. Hier vind je de Voortgezet Onderwijs-scholen in Amsterdam-Oost waar we actief zijn.

Wil jij zelf andere jongeren informeren en adviseren, debatten of events organiseren? Wordt dan lid van ons Informatie & Advies team en verras ons met jouw ideeën!

Wij werken van uit ons hart en we zijn er voor jou!

Net als iedereen heb jij ook unieke kwaliteiten, talenten en dromen voor de toekomst. Die zijn heel waardevol, net zoals jij bent. Wij bieden een fijne plek waar je jezelf mag zijn. Hier is het leuk om samen te komen. Je mag actief zijn, maar je kunt hier ook je rust vinden. Door erachter te komen wat jij wilt en waar je bij wilt horen leer jij jezelf kennen.

Het is niet altijd gemakkelijk om op te groeien terwijl iedereen iets van je wil en verwacht. Blijf positief – dat helpt altijd! Wij werken vanuit ons hart en geven niet op. Jij toch ook niet? Dus ook als het niet lukt of als je problemen ervaart staan we naast jou. Je staat er niet alleen voor en dat helpt jou verder. Bij ons is niemand meer of minder waard dan een ander, iedereen is welkom!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!