Terug
Terug

Club Info

Jongeren Informatie & Advies

Ik zoek een stage? Hoe kom ik van mijn schulden af? Ik zoek een woning?
Waar kan ik met mijn vraag terecht?

Meteen een vraag? klik dan op de “VRAAG STELLEN ” knop onderin de pagina.

Bij Informatie & Advies vind je informatie en advies over verschillende onderwerpen en thema’s.

Club Info is de plek in Amsterdam Oost waar je met veel van deze vragen terecht kunt. Hier kun je gratis, anoniem en zonder afspraak informatie en advies krijgen over alles wat voor jou belangrijk is.

Voor al je vragen kun je bij Club Info terecht  van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00-17.00 uur. Je kunt altijd bij ons binnenlopen bij Club Info in JACO.

Naast het geven van hulp en advies organiseren wij met Club Info ook trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten, debatten en events op onze locaties en op VO scholen.

Wil jij zelf andere jongeren informeren en adviseren, debatten of events organiseren? Wordt dan lid van ons Informatie & Advies team en verras ons met jouw ideeën.

 

Wij doen wat jou verder helpt

Net als iedereen heb jij ook unieke kwaliteiten, talenten en dromen voor de toekomst. Die zijn heel waardevol, net zoals jij bent. Wij bieden een fijne plek waar je jezelf mag zijn. Hier is het leuk om samen te komen. Je mag actief zijn, maar je kunt hier ook je rust vinden. Door erachter te komen wat jij wilt en waar je bij wilt horen leer jij jezelf kennen.

Het is niet altijd gemakkelijk om op te groeien terwijl iedereen iets van je wilt en verwacht. Blijf positief – dat helpt altijd! Wij werken vanuit ons hart en geven niet op. Jij toch ook niet? Dus ook als het niet lukt of je problemen ervaart staan we naast jou. Je staat er niet alleen voor en dat helpt jou verder. Bij ons is niemand meer of minder waard dan een ander, iedereen is welkom!

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag over Dynamo Jongeren ? Stel 'm hier!

Vraag stellen