Terug
Terug

Gratis coaching

Ben jij op zoek naar coaching of extra ondersteuning? Wij van Dynamo Jongeren helpen je graag. Samen met onze jongerencoaches geven wij iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Wil jij gratis coaching in Amsterdam? Lees dan snel verder of meld je direct aan.

Gratis coach

Wij van Dynamo Jongeren maken ons sterk voor de jeugd in Amsterdam. Wij vinden namelijk dat iedereen een plek in de samenleving verdient en de kans om hier actief aan deel te nemen. Daarom helpen wij jongeren tot 23 jaar die op zoek zijn naar een coach in Amsterdam Oost ook gratis. Als jij behoefte hebt aan ondersteuning kan je het gesprek aangaan met één van onze jongerenwerkers. Samen wordt er dan gezocht naar een verbetering of oplossing van de huidige situatie.

Onze jongerencoaches

Alle Amsterdamse jongeren kunnen terecht bij onze jongerencoaches. Een jongerencoach of jeugd coach stimuleert jou om een actieve rol aan te nemen in de samenleving. Iedere dag zetten zo’n 30 kinder-, tiener- en jongerenwerkers zich met passie en professie in. Zij zullen jou ondersteunen op je weg naar volwassenheid en je krijgt van hen de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat is jongeren coaching?

Zoals we al zeiden helpt een jongerencoach je op je weg naar volwassenheid. Volwassen worden gaat met vallen en opstaan. Wij zijn er op het moment dat je valt Met een coach speciaal voor jongeren word je ondersteunt op de momenten dat je extra begeleiding nodig hebt. Als jonge inwoner van Amsterdam kan er namelijk behoorlijk wat op je afkomen en dat is niet altijd even makkelijk. Daarom bieden wij jou een coach voor jongvolwassenen waar je terecht bij kan op allerlei gebieden. Je wordt begeleid naar het volwassen leven, wat betekent dat je zelfstandig bent en verstandige keuzen kan maken. Dit kan nog voelen als een ver van mijn bed show. Misschien voel jij je wel helemaal niet thuis in de samenleving, ben je onzeker of krijg je thuis niet altijd de steun die je nodig hebt. Op dit soort momenten zijn onze jongerencoaches er voor jou. Waar je ook mee zit, je kan altijd bij ons terecht.

Voordelen van een jongerencoach

Een jongerencoach kan voor jou als jonge inwoner van Amsterdam je leven veranderen. Zo kan je met behulp van een jongerencoach vervelende situaties verbeteren of zelfs oplossen, heb je iemand waarbij je met ál je vragen terecht kan (alles mag) en iemand die je volledig kunt vertrouwen. Daarbij ben je natuurlijk niet de enige die soms moeite heeft met de weg naar het volwassen leven. Als je je aansluit bij Dynamo Jongeren, dan kom je makkelijk in contact met andere jongeren in Amsterdam. Zij hebben misschien wel dezelfde of soortgelijke ervaring als jij. Daarbij is het natuurlijk altijd een win als je er nieuwe vrienden of vriendinnen aan overhoudt.

Waarmee kan ik terecht bij een jongerencoach?

Heb jij moeite met het meedraaien in de samenleving? Vind je de weg naar volwassenheid soms best lastig? Of vind je het ingewikkeld om zelfstandig verstandige keuzen te maken? Dan zijn onze jongerencoaches er voor jou. Een coach kan jou hierbij helpen en ondersteunen. Daarnaast is een jongerencoach er ook voor al jouw vragen. Verder kan je ook terecht bij een jongerencoach als jij jezelf wilt ontwikkelen op sociaal gebied. Door heel Amsterdam worden verschillende activiteiten voor jongeren georganiseerd waar je aan mee kunt doen en nieuwe mensen kunt leren kennen.

Info en advies

Wij van Dynamo Jongeren snappen dat er als jongvolwassenen in Amsterdam enorm veel op je af kan komen. Het is dan ook helemaal oké als je met vragen zit waar je zelf niet helemaal uitkomt. Ook dan kan je terecht bij onze jongerencoaches. Waar je vraag ook over gaat, wij staan voor je klaar. Of het nou een simpele en korte vraag is of een moeilijke vraag die meer tijd zal kosten. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onderwerpen waarmee je bij ons terecht kan.

 • Geld
  Als je jong bent moet je nog veel leren. Met geld omgaan hoort hier ook bij. Wij geven je advies over hoe je hier het beste mee om kunt gaan om niet in de problemen te komen. Ook als je hulp bij schulden nodig hebt staan we voor je klaar.
 • Drugs en verslaving
  Bij een verslaving denk je misschien snel aan drugs, maar er zijn nog een tal van andere verslavingen waar jij als jongvolwassene mee kan kampen. Wil je meer informatie over verslavingen? Onze jongerencoaches staan voor je klaar.
 • Recht
  Je kan met verschillende vragen of problemen bij ons terecht. Zo kan het zijn dat je in aanraking bent geweest met de politie, je zelf aangifte wilt doen of misschien ben je wel in aanraking gekomen met discriminatie. Wij zijn er voor advies.
 • Wonen
  Ben je op zoek naar een woning? Dan kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een woning en praktische zaken zoals het doornemen van het huurcontract en het in kaart brengen van de maandelijkse kosten.
 • Jonge ouders
  Als je al jong vader of moeder wordt, kan dat een zware periode zijn. Voor de geboorte, maar ook zeker daarna, komt er enorm veel op je af. Wij kunnen je hulp bieden door bijvoorbeeld te zoeken naar een woning of het op orde krijgen van je financiën.
 • Vrije tijd
  Heb jij veel vrije tijd over, maar weet je niet zo goed wat je kan gaan doen? Onze coaches helpen je zoeken naar bijvoorbeeld een sport die je leuk lijkt of naar andere activiteiten die passen bij jou.
 • School
  Heb je problemen op school? Bij onze coaches kan je altijd terecht met je problemen. Ook als je moeite hebt met je studiekeuze kunnen wij een helpende hand bieden.
 • Seksualiteit
  Heb je vragen over seksualiteit? Bij ons kan je in een vertrouwde omgeving terecht met al je vragen.
 • Gezondheid
  Je kan bij onze jongerencoaches ook altijd terecht met vragen over je gezondheid. Denk aan lichamelijke veranderingen, sporten, eetstoornissen of verslavingen bij jongeren.
 • Hulp
  Kamp jij met heftige problemen zoals een depressie? Wij kunnen je adviseren en eventueel vertellen waar je terecht kan.
 • Stage en werk
  Ben je op zoek naar stage of werk, maar heb je geen idee hoe een sollicitatie in elkaar zit of hoe je een goed CV maakt? Ook dan staan we voor je klaar.

Activiteiten voor jongeren

Dynamo Jongeren organiseert ook een tal van leuke en gratis activiteiten voor jongeren in Amsterdam. De meeste van deze activiteiten vinden plaats in een buurthuis voor jongeren in Amsterdam. Denk aan activiteiten zoals het ontwikkelen van je talent, sporten of het volgen van een leuke workshop. Ook bieden we huiswerkbegeleiding voor leerlingen in Amsterdam. Door deel te nemen aan activiteiten krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe mensen uit de buurt te ontmoeten. Bekijk alle activiteiten van Dynamo jongeren op onze activiteitenpagina.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!