Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Dag van de Mantelzorg: Dynamo Info & Advies verzorgt Diner en deelt goodiebags uit!
Dag van de mantelzorg

Dag van de Mantelzorg: Dynamo Info & Advies verzorgt Diner en deelt goodiebags uit!

In het kader van de Dag van de Mantelzorg zet Dynamo Info & Advies i.s.m. Dreamsupport, Girls Forward, Elance en het OKT in restaurant Thúskomme jonge mantelzorghelden in het zonnetje.

Terugblikkend op vorig seizoen, was in de Week van de Jonge mantelzorger onze goodiebag actie in Oost een GROOT succes!

Nu hebben wij verder uitgepakt door i.s.m. Dream Support, Girls Forward de handen ineen te slaan om jonge mantelzorgers in Oost een mooie avond te bezorgen.

Vaak worden jongeren niet gezien of gehoord, 1 op de 4 is jonge mantelzorger en velen nemen zorgtaken op zich voor bijvoorbeeld een ziek familielid waar wij geen weet van hebben. Om deze helden te laten zien dat wij hen niet zijn vergeten, werd er speciaal voor hen afgelopen november een heerlijk diner verzorgd in restaurant Thúskomme. Met aansluitend een mooi programma en als afsluiter een goodiebag met leuke gadgets, een cadeaubon van Bagels & Beans en meer. Het was een geslaagde avond! Op naar volgend jaar! Er zijn nog een aantal Goodiebags over, ze zijn te verkrijgen in jongerencentrum IJtopia. Let wel: Op=Op. Voor meer info? Neem even contact op.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!