Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / JONGEREN EVEN STIL VAN PREMIÈRE JEUGD ONDER INVLOED VAN DRILL
Drill

JONGEREN EVEN STIL VAN PREMIÈRE JEUGD ONDER INVLOED VAN DRILL

Op donderdag 28 april werd de film Jeugd onder invloed van Drill gelanceerd in jongerencentrum Jav’Art in de Indische Buurt. Na een korte introductie van Graciano Loswijk, medeproducent, werd de film gestart.

Na afloop van de première waren de aanwezigen, waaronder ook drillers (jongeren die zelf drill maken en luisteren) even muisstijl. De première werd afgesloten met een aantal stellingen als: ‘Drill muziek moet verboden worden’ en ‘Drill muziek krijgt een podium door Social Media’.

“Ik vind niet dat het verboden moet worden, het wordt dan nog minder zichtbaar waardoor de incidenten juist zullen verergeren”, aldus een aanwezige driller.

“Als ik erachter kom dat mijn broertje drill zou maken zou ik hem adviseren om te stoppen, maar uiteindelijk kan ik hem toch niet tegenhouden”, zegt een andere aanwezige.

Deze informatieve film is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage vanuit Stadsdeel Amsterdam Oost. De film zal o.a. op diverse scholen en andere locaties in Amsterdam worden vertoond.

Lees meer over de film: https://www.dynamo-amsterdam.nl/nieuws/dynamo-jongeren-lanceert-film-jeugd-onder-invloed-van-drill/

Producent: Graciano Loswijk & Redouan

Interview: Graciano Loswijk

Camera: Dennis Krijgsman

Geluid: Donny Ulendorp

Edit: Bram Rekers

©2022 Dynamo Jongeren

 

Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Oost Gemeente Amsterdam.

Dank aan alle participanten die hebben deelgenomen.

 

Voor meer informatie of advies over dit onderwerp mail: info&advies@dynamo-amsterdam.nl.

Op de hoogte blijven?

Volg ons: www.dynamojongeren.nl

Instagram: dynamo_jongeren

Facebook: Dynamo Jongeren

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!