Jongerencentrum

JACO

JACO is een jongeren talentencentrum met een gericht activiteitenaanbod op het gebied van met name muziek, kunst, cultuur, events, ontmoeting & netwerken. Daarnaast doen we speciale projecten (Youngsterdam Challenge) en producties. We bieden jongeren laagdrempelige professionele faciliteiten, begeleiding en educatie. Ook kun je hier met ideeën of voor informatie en advies terecht bij onze medewerkers van Info & Advies. Ons centrum in stadsdeel Oost is een thuisbasis voor jeugd en jongeren vanaf 10 tot 25 jaar. Ze kunnen deelnemen aan diverse projecten, gebruik maken van faciliteiten en ze hebben toegang tot onze events. Zo is de toegang tot onze clubavonden in Paradiso voor leden gratis. Iedereen is welkom! Jongeren van verschillende leeftijden, uit verschillende culturen, met of zonder beperking en met verschillende interesses. Ook zijn jongeren actief betroken bij buurtfeesten & events en dragen bij aan maatschappelijke georiënteerde projecten. Wil je meer weten? Kijk verder op de website of kom gewoon een keer langs.

Rhijnspoorplein 1A, Amsterdam, Nederland

JACO (Jongeren Activiteiten Centrum Oost) is een van onze talentencentra in Amsterdam Oost. Onze talentgebieden zijn Muziek, Media, Theater, Dans en Evenementen.  Ook kun je hier terecht als je ideeën, informatie of advies nodig hebt bij onze medewerkers van Info & Advies.

In JACO  richten ons niet alleen op het ontwikkelen van je talenten, maar ook om deze te presenteren op podia, events en via media. Zo hebben we vaker showcases in Paradiso.

JACO beschikt over een mooie zaal en verschillende audio- en video-studio’s. Je vindt er professionele faciliteiten, begeleiding, educatie en een team van enthousiaste werkers en leden.

Iedereen is welkom bij JACO! Wij staan voor diversiteit en acceptatie.

Wil je meer weten? Kijk verder op de website of kom gewoon een keer langs.

JACO
Rhijnspoorplein 1A, Amsterdam, Nederland
T. 0651313862

Contactpersonen

Guldemet Arisoy

Jongerenwerker

GArisoy@dynamo-amsterdam.nl

M. 06 51 31 38 62

Maarten de Jong

Jongerenwerker

Mjong@dynamo-amsterdam.nl

M. 06 17 59 15 62

Sheila Keijer

Info & Advies

SKeijer@dynamo-amsterdam.nl

M. 06-26635249

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag 14:00 - 19:30
Woensdag 14:00 - 21:30
Donderdag 14:00 - 19:00
Vrijdag 14:00 - 18:00

Bereikbaar met:
Tram 1, 19 en 7
Metro 52 en 54
Uitstappen Halte Weesperplein

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!