Jongerencentrum

JAV’ART

We heten je welkom en voel je bij ons thuis! We hebben mooie studioruimtes, allerlei workshops en nog veel meer.

Javaplantsoen 6, Amsterdam, Nederland

JAV'ART


JavArt is de plek voor tieners en jongeren vanaf 10 jaar die een leuke en nuttige vrijetijdsbesteding zoeken. Er zijn verschillende activiteiten op verschillende gebieden zoals sport, kunst en cultuur en media. We beschikken over een muziekstudio, podcast studio, gym, uitgebreide keuken en tienerruimte. Er zijn speciale vakantieactiviteiten, projecten en evenementen zoals Music Mark-it netwerkevent.

We hebben een Health & Fitness Gym, met de juiste fitnessmaterialen. Jongeren kunnen bij ons terecht om gemotiveerd een start te maken met een actieve leefstijl, een luisterend oor te vinden en gezamenlijk te werken aan positieve doelen. In een tijd waarin jongeren minder bewegen en overgewicht toeneemt, en waar prestatiedruk en problemen toenemen, staat de gezondheid zowel fysiek als mentaal onder druk. In de gym begeleiden we jongeren om stappen te maken naar een mentaal en lichamelijk gezonder en gelukkiger leven.

Daarnaast is onze locatie Jav’Art uitgerust met een complete podcaststudio. Wil jij je eigen podcast opnemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben ook een muziekopnamestudio waar je je muzikale talenten kunt ontwikkelen en je eigen muziek kunt opnemen.

Elke week wordt er gekookt in onze uitgebreide keuken, waar jongeren kunnen leren koken en genieten van gezamenlijke maaltijden. Ook hebben we een mini-bioscoop waar je kunt genieten van filmvertoningen in een intieme setting.

Wil je meer weten? Bekijk ons activiteitenaanbod of kom gewoon een keer langs.

JAV’ART
Javaplantsoen 6, Amsterdam, Nederland
T. 0626635296

Contactpersonen

Graciano Loswijk

Jongerenwerker

gloswijk@dynamo-amsterdam.nl

M. 06-26 63 52 96

Maryam Merabet

Jongerenwerker

MMerabet@dynamo-amsterdam.nl

M. 06-49356329

Mohammed Ouatou

Ambulant Jongerenwerker

MOuatou@dynamo-amsterdam.nl

M. 06-34659319

Openingstijden

Maandag 14.00-20.30
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 13.00-21.30
Donderdag 12.00-21.30
Vrijdag 13.00-21.00

Aan de rand van de Indische Buurt staat het JAVART huis

LET OP! De activiteiten starten later, check de agenda. Daarnaast kan het voorkomen dat wij vanwege gesprekken/vergaderingen niet op locatie zijn op de aangegeven tijd. Advies is altijd om vooraf te bellen.

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!