Terug
Terug
Dynamo Jongeren / Nieuws / Pre Pride Oost programma

Pre Pride Oost programma

Het programma van per Pride op 12 juni is bekend! Lees hier de bio's van de artiesten en kom kijken.

Tryfa, Lex en Keenan

Tryfa (18) , Lex (21) en Keenan (20) zijn getalenteerde upcoming artiesten uit Amsterdam van het platenlabel One Way Music. De artiesten treden meestal solo op maar, in dit geval heeft Pre Pride ervoor gezorgd dat alle drie de artiesten aanwezig zijn.

NVI

Zonder NVI kunnen wij ons geen Pre Pride en Pride oost voorstellen. Hij is weer te zien op 12 juni. NVI is een upcoming Nederlands, Turks en Engelstalig rapper/zanger/songwriter.

Hij treedt vaak op bij verschillende evenementen. Ook heeft hij opgetreden in Paradiso, kinderrechtenfestival, Kingdance event in Huizen en nog veel meer! Zijn passie is meer dan zingen. Hij is ook model en zet zich in voor maatschappelijke projecten.

Check de link naar zijn laatste videoclip:

 

Atilla

Atilla (28) is een singer-songwriter uit Arnhem. Heeft opgetreden op het Papyon evenement in Enschede. Hij maakt Pop, Reggae en Arabesk muziek. Hij zingt turks, nederlands en engelstalig. Naast singer-songwriter is hij ook acteur. Op het Pre Pride festival zal hij ook samen een nummer doen met NVI.

“Wait for me”

De dansers zijn van 12 t/m 15 jaar oud en komen uit Amsterdam-oost. De dans die zij zullen laten zien heet ‘’Wait for me’’. Ze trainen al 2 jaar samen en krijgen bij Club Jaco dansles van Oxana Chevtchouk. Ook hebben ze meerdere optredens gedaan bij evenementen. Bijvoorbeeld het verbindingsconcert in het Nederlands Philharmonisch Orkest. Wil je meer zien van de dansgroep? Bekijk dan het filmpje!

+Link filmpje op het strand+

J.cruz & shenn

J.Cruz (20) en Shenn (17) zijn een Dynamisch duo die rapmuziek maken. De Portugese en Surinaamse invloeden zorgen ervoor dat stil staan niet mogelijk is bij dit duo! Deze jongens hebben ervoor gezorgd dat het een feestelijke afsluiting was bij de kick-off van het  project ‘’Ik ben meer dan dat’’ Ook hebben ze bij meerdere evenemeten opgetreden en altijd een feestje van gemaakt. Dat zullen ze ook 12 juni doen dus wees erbij!

 

Club JACO

JACO (Jongeren Activiteiten Centrum Oost) is een talentencentrum in Amsterdam oost. Onze talentgebieden zijn Muziek, Media, Theater, Dans en Evenementen.

De interesse in kunst & cultuur verbindt de jongeren met elkaar in een veilige omgeving. Bij Club Jaco kun je, je talenten ontdekken en ontwikkelen samen met leeftijdsgenoten. Daar waar nodig is kun je individuele begeleiding krijgen om je skills verder te ontwikkelen.

Iedereen is welkom bij JACO! Wij staan voor diversiteit en acceptatie.

 

Naast onze structurele activiteiten aanbod doen we ook samen met jongeren maatschappelijke projecten! Recentelijk hebben we samen met jongeren het project IKBENMEERDANDAT gelanceerd. Door middel van korte persoonlijke verhalen (filmpjes )willen we sociale acceptatie vergroten bij jongeren & volwassenen! Wij zijn heel trots dat we weer samen met jongeren bijdragen aan de 2de editie van Pre Pride 12 juni op IJburg & 31 juli Pride Oost.

Check onze website voor meer informatie: www.dynamojongeren.nl

Word Lid

Je schrijft je bij ons in en ontvangt helemaal gratis een Membercard. Als member kun je aan bijna al onze activiteiten en programma’s in Amsterdam Oost meedoen.

Aanmelden

Heb je een vraag voor Dynamo Jongeren? Stel 'm hier!